Liofilizirano granatno jabolko
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Liofilizirano granatno jabolko

Liofilizirano granatno jabolko je izjemno hranljivo superživilo, ki s postopkom liofilizacije ohrani skoraj vse vitamine, minerale in antioksidante, kot jih vsebuje svež sadež. Je bogat vir vitamina C, ki krepi imunski sistem, spodbuja nastanek kolagena in pomaga pri absorpciji železa. Vsebuje tudi vitamine skupine B, ki so pomembni za presnovo energije in delovanje živčnega sistema. Ima vsestransko uporabno – lahko ga uživamo samostojno, dodamo v smutije, jogurte, kosmiče ali solate, s čimer obogatimo obrok z naravno sladkobo in številnimi hranili.

  • 100% sadni delež
  • neto količina: 50 g

5,00 € Z DDV

4,57 € Brez DDV

(100,00 € / kg)

Opis

Liofilizirano granatno jabolko je izjemno superživilo, ki ohranja skoraj vse vitamine, minerale in antioksidante, naravno prisotne v svežem sadežu. Postopek liofilizacije omogoča odstranjevanje vode pri nizkih temperaturah, zaradi česar se ohranijo hranilne snovi in naravni okusi, obenem pa se podaljša rok trajanja izdelka brez potrebe po konzervansih ali umetnih dodatkih.

Granatno jabolko je znano po visoki vsebnosti antioksidantov, kot so polifenoli, flavonoidi in elagična kislina, ki učinkovito ščitijo telo pred oksidativnim stresom in prostimi radikali. Redno uživanje pomaga pri zmanjševanju vnetij v telesu in krepi imunski sistem. Polifenoli pomagajo pri zniževanju krvnega tlaka, izboljšanju krvnega obtoka in zmanjšanju oksidacije LDL holesterola, kar zmanjšuje tveganje za aterosklerozo in bolezni srca. Prav tako pomaga pri zmanjševanju kroničnih vnetij, ki so povezana s številnimi boleznimi, vključno z artritisom in diabetesom. Antioksidanti v granatnem jabolku pomagajo zaščititi možganske celice pred oksidativnim stresom, kar prispeva k boljšemu spominu in zmanjšanju tveganja za nevrodegenerativne motnje, kot je naprimer Alzheimerjeva bolezen.

Poleg antioksidantov je liofilizirano granatno jabolko bogato z vitaminom C, ki je ključen za sintezo kolagena, zdravje kože, kosti in vezivnih tkiv ter učinkovito delovanje imunskega sistema. Prav tako vsebuje vitamine skupine B, ki podpirajo delovanje živčnega sistema, pospešujejo metabolizem in pomagajo pri pretvorbi hrane v energijo. Zaradi visoke vsebnosti vlaknin spodbuja zdravo prebavo, preprečuje zaprtje in pomaga pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi, kar je koristno tudi za diabetike.

Liofilizirano granatno jabolko je izjemno vsestransko in priročno za uporabo. Lahko ga dodamo v smutije, jogurte, ovsene kosmiče, solate ali sladice. Zaradi svojih bogatih hranilnih vrednosti in številnih zdravstvenih koristi je odlična izbira za vse, ki želijo okrepiti svoje zdravje in izboljšati prehrano na naraven način.

Sestavine produkta: 100% liofilizirano granatno jabolko

Hranilne vrednosti na 100 g izdelka:

Energijska vrednost

345 kcal/1485 kJ

Maščobe

Od tega nasičene

2,7 g

0,5 g

Ogljikovihidrati

Od tega sladkorji

72 g

70 g

Beljakovine

3,2 g

Vlaknine

9,9 g

Sol 

0,00 g

Podatki
6002
10 Izdelkov
Vrsta sadja
Granatno jabolko